Humanitarna utrka “Hodaj, trči, vozi za Maslačak”

U petak, 18.6.2021. je održana humanitarna utrka „Hodaj, trči, vozi za Maslačak“ u organizaciji Grada Križevaca i Zajednice sportskih udruga Križevci. U utrku su se uključili brojni građani, ali i naši Maslačci. Ispred Grada Križevaca sudjelovali su zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel. Najbolje u ženskoj konkurenciji bile su na prvom mjestu Bruna Zajec Kambić, na drugom mjestu Danijela Gudić te na trećem mjestu Ema Martak. U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Željko Dubravec, drugo mjesto Antun Siročić, treće mjesto Marko Horvat, a najbrži van konkurencije bio je Ognjen Mergon. Predsjednica Udruge Tamara Premuš je na kraju uručila zahvalnice Gradu Križevcima i Zajednici sportskih udruga Križevci za organizaciju utrke te se svima zahvalila na dolasku i podršci. ☺️

(dio fotografija preuzet je sa drugih web portala)