Susret predsjednika i predstavnika udruga u Đurđevcu

U ponedjeljak, 18. veljače je u prostorima Udruge “Mali princ” Đurđevac organiziran susret predsjednika i predstavnika 7 prijateljskih Udruga osoba s intelektualnim teškoćama. Susret je organiziran na inicijativu predsjednice Udruge Mali princ Kristinke Štefan, a prisustvovali su predsjednici i predstavnici Udruge “Latica” Koprivnica, Udruge “Maslačak” Križevci, Udruge “Ludbreško sunce” Ludbreg, Udruge “Srce” Sveti Ivan Zelina, Udruge “Korak dalje” Daruvar, Udruge OSIT Bjelovar i Udruge “Mali princ” Đurđevac.
Bila je to prilika za predstavljanje djelovanja Udruga, projekata i aktivnosti koje provode, načina financiranja i suradnje, ali i prilika za razgovor o problemima s kojima se udruge susreću u svakodnevnom radu .
S obzirom da udruge obuhvaćaju istu populaciju odnosno djecu s teškoćama u razvoju i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama kroz razmjenu iskustava poboljšati će se rad Udruga. Bila je ovo prilika i da se suradnja prijateljskih udruga još više ojača kao i da se udruge povežu i uspostave suradnju i partnerstva u budućim projektima a sve u cilju poboljšanja kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji.

Đurđevac 2

Đurđevac 4Đurđevac 6Đurđevac 5Đurđevac 3Đurđevac 1

Možda vam se svidi