Dani otvorenih vrata Udruge

05. – 07.06.2014. – Dani otvorenih vrata udruga održavali su se u cijeloj Hrvatskoj u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u više od 400 organizacija civilnog društva sa ciljem upoznavanja građana sa radom.
Naša udruga se sva tri dana uključila u Dane otvorenih vrata. Prvi dan smo organizirali radnu akciju u vrtu i oko kuće u Gundulićevoj ulici koju je Udruga dobila na korištenje od Grada. Kosili smo travu, lijevili vrt, čistili oko kuće i brali jagode. Pridružili su nam se učenici Srednje gospodarske škole te učenici Srednje škole “Ivan Seljanec” sa svojim voditeljima.
Drugi dan smo imali prezentaciju rada Udruge i radova na gradskoj tržnici te na taj način upoznali sugrađane sa našim radom. Treći dan (u subotu) u goste su nam došli članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac, Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica, Udruge osoba s invaliditetom “Ludbreško sunce” te Udruge “Srce” iz Svetog Ivana Zeline. Vrijeme smo proveli u veseloj atmosferi uz ples i pjesmu. Zabavljali su nas prijatelji iz sastava “Duo mix” što je izazvalo oduševljenje naših gostiju i naših članova. Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ovog susreta. Posebno učenicima Srednje škole “Ivan Seljanec”, budućim kuharima koji su sa svojim mentorom Mišelom Doskočil pripremili ručak kao i gospodinu Tomislavu Tukša koji je donirao kruh.

Možda vam se svidi