Održana 2. Okolišna olimpijada

Na poziv Komunalnog poduzeća Križevci sa kojim imamo dugogodišnju uspješnu suradnju danas, 20. travnja smo prisustvovali Drugoj okolišnoj olimpijadi “Igrom i znanjem do zelenih Križevaca“ koja je održana u okviru proslave Dana grada Križevaca.

Nakon pozdravnih govora gradonačelnika Marija Rajna i direktora Komunalnog poduzeća Križevci Martina Kozjaka uslijedilo je natjecanje učenika gradskih osnovnih škola Ljudevita Modeca i Vladimira Nazora. U ekipama su sudjelovali učenici 5. i 6. razreda. Nakon nekoliko disciplina koje su se ticale znanja o razvrstavanju otpada, njegovom zbrinjavanju i očuvanju okoliša malo bolji su bili učenici O.Š. Ljudevita Modeca Križevci, a za svoje znanje i trud obje škole su bile nagrađene. Članovi naše Udruge su na kraju svim sudionicima podijelili poklone sponzora te se slikali sa gospodinom gradonačelnikom i voditeljem Lukom Bulićem. Hvala organizatorima na pozivu i povjerenju za dodijeljeni nam zadatak. Jedno vrlo edukativno i zanimljivo prijepodne.

Foto: Udruga “Maslačak” Križevci i Dragutin Andrić