Radionica “Društveno poduzetništvo s primjerima”

Udruga “Maslačak” Križevci je u okviru EU projekta “Budimo ruka podrške” kojeg provodi u partnerstvu sa Udrugama “Mali princ” iz Đurđevca i OSIT Bjelovar te u suradnji sa Centrom za mlade Križevci organizirala 10. radionicu u Gradskoj knjižnici “Franjo Marković” Križevci
Od 5. do 7. srpnja 2022. održana je radionica “Društveno poduzetništvo s primjerima” koju su vodili Jelena Anđelić i Teo Petričević iz ACT grupe Čakovec.

Tema je bila jako zanimljiva svim sudionicima te je sve zajedno potakla na razmišljanje o poduzetništvu kroz dobre, ali i one malo manje dobre primjere iz prakse. Na radionici su sudjelovali zaposlenici i volonteri iz navedenih organizacija koji su kroz diskusije i praktični rad usvojili nova znanja.

Projekt se provodi kroz 12 mjeseci s ciljem razvoja OCD-a u Koprivničko-križevačkoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i ublažavanja problema nastalih u kriznim situacijama.Ukupna vrijednost projekta je 413.397,82 HRK, a sufinanciran je sredstvima Europske unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020 u iznosu 351.388,15 HRK te sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj teksta/objave isključiva je odgovornost Udruge „Maslačak“ Križevci.

Možda vam se svidi