Radionica „Trening prezentacijskih i pregovaračkih vještina u kriznim situacijama“

Udruga „Maslačak“ Križevci je organizirala petodnevnu radionicu “Trening prezentacijskih i pregovaračkih vještina u kriznim situacijama”, od 18. do 20. svibnja te od 23. do 24. svibnja 2022. u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“ Križevci u okviru EU projekta „Budimo ruka podrške“.  

Teme radionice su bile: “Odnosi s javnošću-prošlost i sadašnjost”, “Analiza sadašnjih odnosa s javnošću”, “Primjena klasičnog i digitalnog odnosa s javnošću”, “Odabir medija i tema”, “Priopćenja za javnost-osnovni alati”, “Izrada objave za medije” i “Prezentacija objave za medije”. Iza svake obrađene teme uslijedila je diskusija te primjeri dobre prakse na navedenu temu. Izvoditelj je bio dugogodišnji suradnik Udruge i ekspert u svom području rada prof. Darko Kobetić, ravnatelj  Centra znanja PROFECTUS iz Jastrebarskog.

Na radionici su sudjelovali zaposlenici i volonteri iz Udruge „Maslačak“ Križevci kao nositelj projekta, Udruge „Mali princ“ Đurđevac i OSIT Bjelovar kao partneri te Centar za mlade Križevci kao suradnici na projektu. Sudionici su kroz interakciju snimali video materijale, osmišljavali kampanje, izrađivali plakate te su se pomaknuli od tradicionalne percepcije odnosa s javnošću.

Trajanje projekta je 12 mjeseci te će se kroz to vrijeme osposobiti predstavnike OCD-a za prikupljanje sredstava te transparentno vođenje organizacija, osnažiti predstavnike OCD-a i volontere za razvoj socijalnih usluga i pružanje učinkovitih odgovora u kriznim situacijama te osvijestiti lokalnu zajednicu o važnosti OCD-a i uslugama koje one pružaju posebno uslijed kriznih situacija.

Projekt se provodi s ciljem razvoja OCD-a na području Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije i ublažavanja problema nastalih u kriznim situacijama.

Ukupna vrijednost projekta je 413.397,82 HRK, a sufinanciran je sredstvima Europske unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020 u iznosu 351.388,15 HRK te sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj teksta/objave isključiva je odgovornost Udruge „Maslačak“ Križevci.

Možda vam se svidi