Susret udruga osoba s intelektualnim teškoćama u Križevcima

U subotu, 15. veljače održan je susret udruga osoba s intelektualnim teškoćama u Restoranu “Vojarna” u Križevcima u organizaciji Udruge “Maslačak” Križevci. Na susretu su sudjelovali članovi Udruga: “Mali princ” iz Đurđevca, “Latice” iz Koprivnice, “Korak dalje” iz Daruvara, “Srce” iz Svetog Ivana Zeline, “Ludbreško sunce” iz Ludbrega, “Sunce” iz Novog Marofa, Udruga osoba s intelektualnim teškoćama iz Bjelovara i “Maslačak” Križevci. Ove udruge se već tradicionalno okupljaju na način da se tijekom godine međusobno posjećuju i produbljuju suradnju i partnerstva. Prvi susret je ove godine tako povodom Valentinova održan u Križevcima. Uvodni program su osmislili Maslačci, a nakon toga su se raznim točkama predstavili gosti. Ovo druženje je bilo prilika za zabavu uz pjesmu i ples, proslavu rođendana (slavljenici su bili članovi Udruge “Maslačak”- Josipa, Sara i Josip), izmjenu iskustava, stjecanje novih prijateljstava i susret sa starim prijateljima. U veselom tonu susret je potrajao do poslijepodnevnih sati, a svi gosti su kućama otišli sa lijepim dojmovima i suvenirima koje su izradili za tu prigodu sami Maslačci. Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji susreta.