Maslačci na Brijunima

U četvrtak 23.06.2016. godine članovi Udruge “Maslačak” Križevci, njih 31, putovali su na more i Brijune što ne bi bilo moguće bez pomoći svih onih koji su svojim donacijama sudjelovali u akciji “Neka vam srca ispune darovane kune, za put naših Maslačaka na Brijune”. U akciji koja je bila organizirana na 49. Velikom križevačkom Spravišču (10.-12.06.2016.) su se prikupila sredstva za prijevoz i ručak. Na put se krenulo u 06:00 ujutro i nakon malo duže vožnje Maslačci su stigli u Fažanu gdje su se i kupali. Neki od njih su prvi put vidjeli more i okupali se u njemu. Nakon uživanja u kupanju uslijedio je ručak u restoranu KF u Fažani, a onda još jedno uzbuđenje, vožnja brodom. Po dolasku na Brijune vozili su se vlakićem kao bi razgledali znamenitosti otoka, posjetili su i Safari gdje su vidjeli zebre, konje, jelene, jedinu slonicu u Hrvatskoj i mnoge druge životinje. Posjetili su foto izložbu gdje su vidjeli tko je sve posjetio Josipa Broza Tita na Brijunima, izložbu prepariranih životinja, mediteranski vrt i ostalo. Nakon podužeg razgledavanja i opuštanja i puni dojmova krenuli su prema kopnu gdje su se još za kraj počastili sladoledom i kavom te uživali u zalasku sunca.Hvala još jednom svima koji su sudjelovali u akciji te volonterima, roditeljima i zaposlenicima Udruge koji su na bilo koji način pripomogli, a najveća hvala Dječjem vrtiću Zraka Sunca koji je donirao svoje ulaznice.

“Neka Vam srca ispune darovane kune, jer su Vaši Maslačci otišli na Brijune”

1 4 7 38 47 13524413_878024128976326_2480904299355135132_n