Velika kampanja Kluba “Maslačak” i Media-Plus

Predstavljamo Vam projekt koji zajedno ostvaruju Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci – Klub “Maslačak” i Media-Plus.

Budući da je Udruga nedavno od Grada Križevaca dobila na korištenje kuću u Gundulićevoj ulici u Križevcima, koju treba detaljno adaptirati (izmjena krovišta, stolarije, vodovodnih i električnih instalacija, postavljanje izolacije, keramičarski poslovi.) trebati ćemo pomoć cijele zajednice. Neke tvrtke i pojedinci su nam već pružili pomoć i ustupili svoje usluge. Svaka prikupljena kuna je više nego dobrodošla, pozivamo Vas da se uključite u kampanju i postanete dio naše priče.

Uključiti se možete kupnjom majica sa porukom Kluba “Maslačak”. Ono što nudimo Vama kao kompaniji/tvrtki  koja želi pomoći i uključiti se ovaj humani projekt je apliciranje Vašeg loga/slogana na istu tu majicu.

Svaku kupljenu majicu Vam dostavljamo, te ju možete dalje koristiti kao poklon za svoje poslovne partnere, zaposlenike, i sl. Na taj način postići ćemo zajedničku korist – promovirat ćemo Vašu kompaniju/tvrtku i prikupiti financijska sredstva za naše prijatelje iz kluba Maslačak.

Zašto nam je važno da što više majica pustimo u opticaj kroz cijelu Hrvatsku?

Osnovna nit vodilja ove kampanje je uključiti što više ljudi koji će nositi ove majice i na taj način komunicirati prema drugima svijest o potrebi pomaganja, kao i mogućnost da se uključe u projekt Kluba “Maslačak” i Media-Plusa, te da pomognu našim prijateljima.

Cijena jedne majice je 75 kn +PDV, a uključiti se možete kupnjom neograničenog broja majica. Kupnjom 5 majica ili više, Klub “Maslačak” uvrstit će Vas na popis sponzora/donatora na svojoj internet stranici.
Narudžbu možete ostvariti putem maila:  udruga.za.osobe.s.mr.krizevci@kc.t-com.hr , također i telefonski na 048/270 998 (tel/fax) ili mob. 098/168 2418

Naručivanje na mail: pošaljite nam svoj logo sa informacijama za predračun, te količinu majica koje želite sa naznakom modela muška ili ženska i veličina. Potom Vam šaljemo predračun, a isporuka je unutar 7 dana od uplate.

U nadi da ćete kupnjom majica pomoći djeci sa intelektualnim poteškoćama i bar malo im olakšati teško djetinjstvo, srdačno Vas pozdravljamo!

 

imageimage001image002

Možda vam se svidi