Održana redovna godišnja Skupština Udruge

U četvrtak, 21. prosinca 2023., održali smo redovnu godišnju Skupštinu.

Predsjednica Udruge Tamara Premuš na početku je pozdravila sve prisutne te je Skupština počela sa radom.

Predsjednica je prezentirala izvješća za 2023. godinu te planove za 2024. godinu koji su jednoglasno prihvaćeni.

U prezentaciji o radu u 2023. godini su pobrojani brojni uspjesi, od završetka radova na dogradnji do ulaska u mrežu pružatelja socijalnih usluga.

Važno je napomenuti kako su se u 2023. godini priveli kraju radovi oko dogradnje (ostalo je još samo za postaviti kocke vani u suradnji sa Srednjom školom „Ivan Seljanec“ Križevci) te se čekaju potrebni papiri izvođača kako bi predali Zahtjev za izdavanje Uporabne dozvole.

Također veliki uspjeh Udruge je potpisivanje Ugovora s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike o pružanju socijalne usluge poludnevnog boravka za 10 korisnika te potpisivanje Ugovora s MROSP-om o pružanju socijalne usluge osobne asistencije za 10 korisnika te je tako Udruga ušla u sustav kontinuiranog financiranja socijalnih usluga za dio svojih korisnika.

U izlaganje predsjednice se uključila ravnateljica Hrvatskog zavoda za socijalni rad Područnog ureda Križevci gospođa Vera Kozarić Kalaus te pohvalila napore cijelog tima da se uđe u mrežu pružatelja socijalnih usluga što je rezultiralo potpisivanjem dvaju ugovora na čemu je ravnateljica od srca čestitala.

Bilo je puno aktivnosti kroz projekte i programe te kroz partnerstva.

Na kraju je predsjednica zahvalila svima na doprinosu kvalitetnom radu udruge.

Nakon službenog dijela Maslačci su nastupom uz pjesmu “Fritula” svima zaželjeli sve najbolje za nadolazeće blagdane. Uslijedilo je blagdansko druženje.

Možda vam se svidi