“Primjena suvremenih socijalnih usluga u praksi”

U četvrtak i petak, 7. i 8. prosinca, Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama organizirao je konferenciju “Primjena suvremenih socijalnih usluga u praksi” u hotelu Jezerčica u Donjoj Stubici na kojoj su sudjelovale naše zaposlenice Ivana Vukalović i Danijela Bočkaj.

Teme konferencije bile su izuzetno važne i relevantne s obzirom na trenutačna zbivanja po pitanju ulaska u mrežu pružatelja socijalnih usluga. Cilj konferencije bio je rasvijetliti određene nejasnoće i pitanja prisutnih udruga.

Bila je to izvrsna prilika za udruge da razmijene znanja i iskustva te da surađuju na poboljšanju kvalitete socijalnih usluga koje pružaju.

Uz stručnjake iz Saveza, predavanja su održali prof. dr. sc. Daniela Bratković s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, prof. dr. sc. Nino Žganec sa Studijskog centra socijalnog rada na Pravnom fakultetu u Zagrebu te načelnica Sektora za razvoj i unapređenje socijalnih usluga Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike gđa. Anica Ježić.

Ova konferencija predstavljala je priliku za učenje, dijalog i zajednički rad prema poboljšanju kvalitete socijalnih usluga. Zahvaljujemo se Hrvatskom savezu udruga osoba s intelektualnim teškoćama na organizaciji ovog vrijednog događaja koji nas je osnažio za kvalitetnije pružanje podrške našim korisnicima.

Možda vam se svidi