Dan otvorenih vrata u našoj Udruzi s djelatnicima GRAWE osiguranja

Djelatnici GRAWE osiguranja iz Varaždina, Čakovca, Koprivnice, Zagreba i Križevaca danas su dan proveli volontirajući u našoj Udruzi. Zahvaljujući inicijativi gospođe Marijane Homen i gospodina Mišaela Pukeca danas je obojan gotovo cijeli prizemni dio COOR-a Križevci koji koristimo(cca 120 m2). Korisnici projekta “Upoznajte nas i naše mogućnosti” financiranog od strane Zaklade ZAMAH  su sa voditeljicom Martinom razmjestili stvari, i pripremili prostor kako bi se nesmetano moglo izvršiti bojanje zidova i stropova. Također su ispekli kolače i klipiće kojima su se gosti okrijepili za vrijeme pauze uz kavu. Ovako veliki broj volontera na jednom mjestu idealna je prilika za još jedan Dan otvorenih vrata kroz koja smo upoznali djelatnike GRAWE osiguranja s našim radom, korisnicima, projektom i naravno našim mogućnostima koje smo pokazali u zajedničkom bojanju zidova. Hvala svima koji su sudjelovali u današnjim aktivnostima i uljepšali prostor u kojem boravimo i radimo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA