Radionica “Razvoj projektnih prijedloga za županijski natječaj za financiranje projekata i programa udruga”

Predstavnica Udruge Martina Benjak sudjelovala je na poludnevnoj radionicu “Razvoj projektnih prijedloga za županijski natječaj za financiranje projekata i programa udruga ” koja se održala 12. studenog 2015. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije (Koprivnica, Antuna Nemčića 5, soba 28/I) s početkom u 16.00 sati u organizaciji Programa JAKO i Savjeta za razvoj civilnog društva u Koprivničko-križevačkoj županiji.
Radionica je bila namijenjena organizacijama civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije koje se planiraju prijaviti na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga koji su od interesa za Koprivničko-križevačku županiju za 2016. godinu. Sudjelovanjem na radionici članovi udruga dobili su uvid u uvjete i način prijave na Javni natječaj.
Sadržaj radionice:
1. promjene kod prijave na Županijski natječaj za financiranje programa i projekata udruga
2. upoznavanje s Uputama za prijavitelje (s posebnim naglaskom na način ispunjavanja opisnog obrasca i obrasca proračuna), kao i sadržajem izvještaja koje su udruge dužne podnositi tijekom provedbe odobrenog programa/projekta
3. razvoj projektnog prijedloga (problemsko stablo, ciljevi, rezultati i aktivnosti).

IMAG4136[2]