Donacije

2017.

Humanitarna akcija Udruzi “Maslačak” pomozi da svoj kombi vozi

Donatori novčanih sredstava-sredstva su namijenjena kupnji kombi vozila za potrebe rada Udruge

Kolar Tihomir i Željka, Gordana Štengl, Kapital d.o.o., Ortopedija optika d.o.o., Jadromel j.d.o.o., Valentina Sokač Kesteli, Antonio Radoš, ZAMP, Gordan Pavlinušić, Iva Rupčić, Ana Petek, Nikolina Hadrović Orak, Kašik d.o.o., Kontis d.o.o., Obitelj Belušič, Nina Vukonić, Klub žena Agata, Komunalno poduzeće d.o.o., AMWEY d.o.o., Gordana Krpanić, Otto Back Adria d.o.o., Verka Baštek, Auto Koren d.o.o., Korenko d.o.o., S2 d.o.o., Ljekarna Šamuga, TID d.o.o., Hosni gradnja, Rolotehna d.o.o., Krščanska adventistička crkva, K.S.Šimunec, Širjan d.o.o., Agora d.o.o., Vivek Krešimir, Podravska banka d.d., Antolić d.o.o., Anonimni donator, Dialog d.o.o., Hrv. Crveni Križ-Križevci,

2016.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva – Institucionalna podrška (86.945,64 kune), Koprivničko-križevačka županija (pokroviteljstvo kod otvorenja kuće – 2.000,00 kuna, projekt: Klub “Maslačak”-9.000,00 kn i projekt: “Zajedno prema cilju”-6.000,00 kn), Grad Križevci (pokroviteljstvo kod otvorenja kuće – 5.000,00 kuna, projekt: Klub “Maslačak”-15.000,00 kn), Antolić d.o.o. (1.000,00 kn), MIRAL d.o.o. za informatičke usluge ( PC Program Putni nalozi), Križevački poduzetnički centar (200,00 ), (Obrt za trgovinu i cvjećarna Camellia (natpis Udruge za pročelje kuće), Pekara Prhko Križevci (donacija kruha za otvorenje kuće),  Elektrotehnika d.o.o. Križevci (držač natpisa na kući), Grafocentar Križevci (tisak zahvalnica), Srednja gospodarska škola Križevci – mljekarski praktikum (donacija sira), I.M.V. Trgovina d.o.o. Križevci (građevinski materijal), Robin trgovine d.o.o. (donacija kruha za Susret udruga 2016.), Kašik d.o.o. (1.000,00 kn), Ustanova ljekarničke djelatnosti ljekarne Šamuga (1.000,00 kn), Agro-prom d.o.o. (1.000,00 kn)

2015.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva – Institucionalna podrška (86.945,64 kn), MZOS (90.000,00 kn), Grad Križevci (projekt-15.000,00 kn, pokloni za Sv. Nikolu-500,00 kn, uvođenje centralnog grijanja-10.000,00 kn), Koprivničko-križevačka županija (projekti-18.000,00 kn, uvođenje centralnog grijanja-10.000,00 kn ), Regionalna zaklada za lokalni razvoj “Zamah” (13.000,00 kn), Hrvatska elektroprivreda d.d. (5.000,00 kn), Radnik d.d. Križevci (priključak na plinski distribucijski sustav), Klesarstvo Puškadija d.o.o. (vanjske klupčice za prozore), Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci (vodoinstalaterski poslovi i mjesto za prigodnu prodaju bez naknade), Krizantema Nova Križevci (potrošni materijal za kreativne radionice), Pekara “Zlatni klas” Križevci (donacija kruha za susret udruga), Radio Križevci (oglašavanje vijesti i obavijesti; radio emisija “Bolja strana humanost”), dobrovoljni prilozi građana, IMV trgovina d.o.o. Križevci (građevinski materijal), Turistička zajednica Grada Križevaca (izložbeni prostor na Križevačkom velikom spravišču), Građevinski obrt HLE-MAR (popust kod izrade stola i dvije klupe), Stolarija Hegedić (popust pri izradi kuhinje), Srednja škola Ivan Seljanec Križevci (1.500,00 kn), Nova Genetik d.o.o. (1.000,00 kn), SPIN d.o.o. (500,00 kn), Panda d.o.o. (100,00 kn), Udruga studenata Kop.-križ. županije (670,00 kn), Petra Tomičević (700,00 kn), Verka Baštek (5.000,00 kn), Irma Vargić (1.000,00 kn),

2014.

Grad Križevci (15.000,00 kn), Regionalna zaklada za lokalni razvoj “Zamah” (40.000,00 kn), Valerija Plačko (200,00 kn), Koprivničko-križevačka županija (18.000,00 kn), Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva – Institucionalna podrška (86.945,64 kn), humanitarna akcija HSS-a, Uskrs (1.381,25 kn), Đuro Rađa (100,00 kn), Tomićević Petra (700,00 kn), STIMO d.o.o. Bjelovar (popust na materijal), Greko d.o.o. Križevci (donacija materijala), ABC – Antolić d.o.o. Križevci (1.000,00 kn, popust na materijal, donacija materijala), RBA štedionica Bjelovar (donacija namještaja), HAAS DOM d.o.o. Đurđevac (donacija parketa i lajsni) Srednja škola “Ivan Seljanec” Križevci (1.207,00 kn), Moto klub Križevci (2.000,00 kn), Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem “Golubica” Vukovar (500,00 kn), Gradsko društvo Crvenog križa Križevci (3.500,00 kn), AMWAY (470,00 kn i donacija namještaja), prihod od ulaznica za festival “Zlatne note” Križevci 2014. – (2.145,00 kn), Glas mladih (108,50 kn), humanitarna akcija HSS-a povodom Božića (432,00 kn), dobrovoljni prilozi građana, Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci (radovi na adaptaciji kuće), Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Bjelovar (donacija 300 kg jabuka), Radio Križevci (besplatne obavijesti i sudjelovanja u emisijama), Lasselsberger-Knauf d.o.o. Đurđevac (donacija 50 % materijala za fasadu), Krizantema Nova Križevci (potrošni materijal za radionice), Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije (besplatno sudjelovanje na Obrtničkom i gospodarskom sajmu, LIDL Hrvatska (donacija proizvoda u protuvrijednosti 5.000,00 kn), Erste&Steiermaerkische bank (20.000,00 kn), Srednja gospodarska škola Križevci (530,00 kn).

2013.

Grad Križevci (15.000,00 kn), Plastika Nova d.o.o. Križevci (6.000,00 kn), dobrovoljni prilozi Župa svete Ane Križevci (5.422,50 kn), Kontis d.o.o., Križevci (2.000,00 kn), Klemm osiguranje (2.000,00 kn), Obitelj Božić (500,00 kn), Duga d.o.o. (potrošni materijal), Koprivničko-križevačka županija (14.000,00 kn), PBZ (5.000,00 kn), Širjan d.o.o. (14.056,66 kn – trošak crijepa), Radnik d.d. Križevci (građevinski materijal), Komunalno poduzeće Križevci d.o.o. (radovi i materijal), Tondach Hrvatska (donacija crijepa), Elektro centar Košćević (potrošni materijal), I.M.V. Trgovina d.o.o. (građevinski materijal), Radio Križevci (besplatne obavijesti te sudjelovanje u emisijama), Jeklotehna-Ting d.o.o. Novi Marof (potrošni materijal), dobrovoljni prilozi Župa BDM Žalosne i sv. Marka Križevčanina (390,00 kn), Poljocentar Križevci (potrošni materijal), TrgoAgencija d.o.o. Križevci (potrošni i građevinski materijal), Grad-Kom d.o.o.Križevci (radovi), Lora d.o.o. Križevci (1.000,00 kn), HLE-MAR (radovi na krovištu), Bugany d.o.o. Križevci (nacrti i konzultacije), HZMO Područni ured Koprivnica (450,00 kn), Frizerski salon „Gloria“ Križevci (500,00 kn), Saldo d.o.o. Križevci (500,00 kn), Strojrem d.o.o.Križevci (300,00 kn), Kašik d.o.o. Križevci (5.000,00 kn), Regionalna zaklada za lokalni razvoj “Zamah” (13.000,00 kn), Klub za obaranje ruku “Tigar” Križevci (1.205,00 kn), ArhiTerm d.o.o. Križevci (projekt za plin), O.Š. “Grigor Vitez” Sveti Ivan Žabno (180,00 kn), IM-Commerce d.o.o. Jezerane (donacija građe za krovište), S.K.I.M.T. Križevci (građevinski materijal), Klesarstvo Švagelj (unutarnje klupčice za prozore), Ljerka i Stjepan Masnec (760,00 kn), Limarija “Zeko” Sokolovac (limarija), Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije (besplatno sudjelovanje na Obrtničkom sajmu), Udruga C-dur – prihod od ulaznica festivala “Zlatne note” Križevci 2013. (3.180,00 kn), Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta (50.000,00 kn za šk.god. 2013./2014.), Udruga P.O.I.N.T. (pokloni za djecu i mlade), Petra Tomićević (500,00 kn).

KAMPANJA ZA KLUB „MASLAČAK“

Prikupljen je iznos od 10.500,00 kn

(svi koji su u kampanji sudjelovali kupnjom 5 ili više majica)

„POMAGATI JE LAKO AKO ZNAŠ KAKO“

AMMI-BELJE d.o.o., BEAUTY CENTAR HANDS, DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE DOM SESTRE JADRANKE, FOTOGRAF, Friš d.o.o., Gradska knjižnica Križevci, JAVNA VATROGASNA POSTROJBA GRADA KRIŽEVACA, JUKA d.o.o., KAŠIK d.o.o., KLARIĆ PROMET d.o.o., KOALA d.o.o., KOMET d.o.o., KOMPOZITI d.o.o., KOMUNALNO PODUZEĆE GORNJA RIJEKA d.o.o., KORNER UGOSTITELJSTVO I TRGOVINA,  LAMELLA d.o.o., Ljekarna Šamuga, MEČKA UGOSTITELJSTVO, MEHANOTEHNIKA d.o.o., MIHO-PROM d.o.o., NT-prom d.o.o., OBRTNIČKA KOMORA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE, OPĆINA GORNJA RIJEKA, OSNOVNA ŠKOLA LJUDEVITA MODECA KRIŽEVCI, PAMEKS d.o.o., PAPIRUS d.o.o., PARK d.o.o., PLASTIKA NOVA d.o.o., PLATEX eksport-import d.o.o., Pneumatski uređaji d.o.o., POLIMEN d.o.o., POLJOCENTAR d.o.o., PRHKO d.o.o., PRIRAST d.o.o., QUESTUS d.o.o., RUBER d.o.o., SPIN d.o.o., VIDIA d.o.o., STRUČIĆ trgovački obrt, JOKER d.o.o., SALDO d.o.o., ZANATSKA KREDITNA UNIJA KRIŽEVCI, VITOM COMMERCE d.o.o., PUŠKADIJA d.o.o., VTP KOS d.o.o., VISOKO GOSPODARSKO UČILIŠTE U KRIŽEVCIMA, OPĆINA SVETI PETAR OREHOVEC, STROJOLIJEV ANTOLČIĆ d.o.o.,HUBZIN-PROMET d.o.o.,ZAJEDNIČKI ODVJETNIČKI URED KLASIĆ & ROŽIĆ & KONTIN, ZGR KOVAČIĆ, LJEKARNA KRIŽEVCI, DOM NOVAK d.o.o., REPLIKART d.o.o., LAURA MARIA d.o.o., MLIN-MIX d.o.o., KROLID d.o.o., NOVOSEL d.o.o., RENJAK d.o.o., AUTOMEHANIČARSKA RADIONA TOMISLAV VUKONIĆ, LIMEKS RADIONICA ZA IZRADU GRAĐEVINSKE LIMARIJE, OPĆINA KALNIK, INSTALACIJA ĐIKIĆ, TRGO-AGENCIJA d.o.o., TRGOVINA TEKSTILOM STELLA, Ured ovlaštenog inženjera elektrotehnike Anton Betti, dipl.ing.el., USTANOVA ISKRA, VETERINARSKA STANICA KRIŽEVCI d.o.o., ŽUPANIJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA, RUMENJAK PRIJEVOZ, DVORAC D.O.O. ZEKO UGOSTITELJSTVO, LEVAK d.o.o. ŠIRJAN d.o.o. VUKONIĆ d.o.o. SUBING d.o.o. AUTOLIMARIJA KARLO AGRO-VET d.o.o.

2012.

Grad Križevci (15.000,00), Koprivničko-križevačka županija (14.000,00) , Pekara Žumbar (donacija kruha), Ured za ljudska prava Vlade RH (20.000,00 kn), Radio Križevci (besplatne obavijesti, reklame te sudjelovanje u emisijama i vijestima), Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci (prostor za postavu štanda bez naknade), Danijela i Željko Evačić (popust na ulaznice za gradski bazen), dobrovoljni prilozi građana, Goran Delić (besplatno korištenje kombi vozila), Lora d.o.o. Križevci (potrošni materijal), Glamur d.o.o. Križevci (potrošni materijal), Tomislav Tomičević (500,00 kn), Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta (30.000,00 kn), Javna vatrogasna postrojba Grada Križevaca (1.000,00 kn), humanitarna akcija HSS-a Križevci (1.039,50 kn), KUD Prigorje (500,00 kn), Valerija Plačko (150,00 kn), dobrovoljni prilog sa Božićnog koncert (6.160,50 kn), Udruga P.O.I.N.T. (pokloni za djecu i mlade).

2011.

Grad Križevci (15.000,00 kn), dobrovoljni prilozi građana, Radio Križevci (besplatne obavijesti, reklame te sudjelovanje u emisijama i vijestima), Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci (prostor za postavu štanda bez naknade), Kraš d.d. Zagreb (donacija proizvoda-čokolada,keksi i bomboni), Pekara “Zlatni klas” Križevci (donacija peciva), Pekara Žumbar Križevci (donacija peciva), staklarski obrt Dvoržak (besplatno uramljivanje radova), Koprivničko-križevačka županija (13.000,00 kn), Obitelj Hlebić (donacija za održavanje susreta udruga), Mlinar d.d. Križevci (donacija kruha i peciva),  Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi (111.000,00kn), Cvjećarnica ”Camellia” (potrošni materijal), Danijela i Željko Evačić  ( popust na ulaznice za bazen), Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa (30.000,00 kn), Davor Matijašić (500,00kn), Križevački poduzetnički centar d.o.o. (besplatno sudjelovanje na Obrtničkom sajmu), obitelj Šamuga (besplatni tretmani u Slanoj sobi), Instruktažni centar Križevci (1.000,00 kn), Udruga P.O.I.N.T. (pokloni za
djecu i mlade).

2010.

PBZ Invest d.o.o. (5.000,00 kn), Grad Križevci (18.000,00 kn), Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi (119.000,00 kn), Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (40.758,00 kn), HEP d.d. (8.000,00), trgovački obrt Krizantema ( besplatno korištenje izložbenog prostora i potrošni materijal za radionice), Katica Rakić i  Đurđa Gregurek (dobrovoljni prilog), Radio Križevci (besplatne obavijesti, reklame te sudjelovanje u emisijama i vijestima), Danijela i Željko Evačić (popust na ulaznice za gradski bazen), Grafocentar d.o.o. (besplatan tisak plakata za promociju projekta), Staklarski obrt Dvoržak, Privredna banka Zagreb (donacija otpisanih računala), Širjan d.o.o. (donacija za invalidska kolica), Cvjećarnica <Camellia> (potrošni materijal) i Križevački poduzetnički centar d.o.o. (besplatno sudjelovanje na Obrtničkom sajmu), Udruga P.O.I.N.T. (pokloni za djecu i mlade), dobrovoljni prilozi građana.

2009.

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi (109.350,00 kn), Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (99.787,07 kn), Grad Križevci (18.000,00 kn), Koprivničko-križevačka županija (12.000,00 kn), Mercator d.o.o. (14.000,00 kn), vlastita djelatnost Udruge (5.258,00), Križevački poduzetnički centar d.o.o. (besplatno sudjelovanje na Obrtničkom sajmu), Gradska knjižnica Franjo Marković (posudba štanda ili stolova za prodaju), Radio Križevci (besplatne reklame i vijesti), Bauerfeind d.d. (donacija pelena),trgovački obrt Krizantema (dobrovoljni prilog, konci, potrošni materijal za radionice, te besplatno korištenje izložbenog prostora). Dobrovoljni prilozi – Katica Rakić, Siniša Šatvar, Radivojčević, Husinec, Jadranka Dukmanić te  Udruga P.O.I.N.T. (pokloni za djecu).

2008.

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi (106.400,00 kn), Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (86.008,60 kn), Grad Križevci (15.000,00 kn), Koprivničko-križevačka županija (12.000,00 kn), INA d.d. (10.000,00 kn), Forum mladih SDP-a (500,00 kn), Grad Križevci (donacija za poklone za djecu: 3.000,00 kn), dobrovoljni prilog s utakmice (10.550,00 kn), NOVA TV (7.500,00 kn), Učenički dom Križevci ( 510,00 kn), Jadranka Palčić, (200,00 kn), vlastita djelatnost Udruge (12.407,00 kn), Križevački poduzetnički centar d.o.o. (besplatno sudjelovanje na Obrtničkom sajmu, kupnja čestitaka Udruge za Božić). Gradska knjižnica Franjo Marković (posudba štanda ili stolova za prodaju), Radio Križevci (besplatne reklame i vijesti), Kasper d.o.o. (papiri za čestitke), trgovački obrt Krizantema (konci i potrošni materijal za radionice), Željko Evačić (besplatni ulaz na gradske bazene Križevci), Udruga P.O.I.N.T. (pokloni za djecu).

2007.

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi (97.167,00 kn), Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (74.727,63 kn), Grad Križevci (15.000,00 kn), Koprivničko-križevačka županija (12.000,00 kn), INA d.d. (10.000,00 kn), Raiffeisen bank d.d. (5.000,00 kn),Auto-moto klub Križevci (5.100,00 kn), HAK (400,00 kn), Udruga mladih K.V.A.R.K., NT-PROM d.o.o. i Nada Šegrt, Mlinar d.d. (darovi), Petrix promet d.o.o. (bilježnice, papiri i ostali pribor za rad), Križevački poduzetnički centar d.o.o. (besplatno sudjelovanje na Obrtničkom sajmu, kupnja čestitaka Udruge za Božić). Gradska knjižnica Franjo Marković (posudba štanda ili stolova za prodaju), Radio Križevci (besplatne reklame i vijesti), Kasper d.o.o. (papiri za čestitke), trgovački obrt Krizantema (gobleni i potrošni materijal za radionice), Željko Evačić (besplatni ulaz na gradske bazene Križevci), Ivan Held (slika za aukciju), Ivica Bermanec (ulaznice za teretanu), Danijel Mikulčić (besplatno pokazivanje u teretani), Stojanka Lesički (donacija knjiga “Križevački motociklizam 1991.-2006.” i 980,00 kn), Đurđica Kopseak (500,00 kn) , prihod od prodaje knjiga doniranih Udruzi (3.875,00 kn), Udruga P.O.I.N.T. (pokloni za djecu).

2006.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (150.216,80 kn), Grad Križevci (10.000,00 kn), Koprivničko-križevačka županija (11.000,00 kn), INA d.d. (11.850,00 kn), Raiffeisen bank d.d. (3.000,00 kn), Siemens d.d (4.400,00 kn), Privredna banka Zagreb d.d., Udruga mladih K.V.A.R.K., Hrvatski veterinarski institut Križevci, Zajednica športskih udruga grada Križevaca, Kašik d.o.o., VK d.o.o. NT-PROM d.o.o. i Nada Šegrt, Antun Blažinčić, učenici iz PŠ Majurec, Jasenka Kokor, Ivica Božić (besplatni servis računala), Radio Križevci (besplatne reklame i vijesti), Željko Evačić (besplatni ulaz na gradske bazene Križevci), OŠ August Šenoa Zagreb (božićni darovi učenika), Privredna banka Zagreb d.d. (otpisana računala), KTC d.o.o. (darovi), Mlinar d.d. (darovi), Improm d.o.o. (darovi), Širjan d.o.o. (darovi), vrtić Zraka sunca (darovi), Udruga P.O.I.N.T. (pokloni za djecu).

2005.

Dobrovoljni prilozi (9.295,82 kn), OŠ August Šenoa Zagreb (božićni darovi učenika), KTC d.o.o. (darovi), Mlinar d.d. (darovi), Improm d.o.o. (darovi), Širjan d.o.o. (darovi), vrtić Zraka sunca (darovi), Udruga P.O.I.N.T. (pokloni za djecu).

2004.

Mlinar d.d., Improm d.o.o., Širjan d.o.o., Petrix promet d.o.o., Udruga P.O.I.N.T. (pokloni za djecu).

Medijski nas podržavaju i naše aktivnosti redovno prate svi lokalni mediji, od nezavisnog portala Križevci.info preko Križevačkog vjesnika do Radija Križevci, posebno emisije “Bolja strana – humanost” gospođe Jelene Ivšić.

Besplatni smještaj web-sjedišta: Poslovni forum d.d. Rijeka (2006.-2007.), Udruga P.O.I.N.T. (2007.-danas)