Kamp u Tuheljskim toplicama

Od 15.-17. prosinca 2017. članice Udruge, Ivana i Nada Domitrović, Darija Mustić i Tamara Premuš sudjelovale su u Kampu u Tuheljskim Toplicama u sklopu provedbe trogodišnjeg programa (2017. – 2020.) pod nazivom „II – Kvalitetna edukacija udruga – put u nove izazove“ u organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama. Program je financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U okviru Kampa organizirane su razne aktivnosti za osobe s intelektualnim teškoćama, roditelje, voditelje i predsjednike udruga na kojima smo sudjelovali. Predstavnice MDOMSP govorile su o nadolazećim natječajima i natječajnoj dokumentaciji, a bilo je govora i o osnivanju zaklada, socijalnom poduzetništvu i zapošljavanja osoba s intelektualnim teškoćama uz podršku. Predsjednica Udruge je prezentirala rad naše udruge uz predstavnice Udruga iz Daruvara i Krapine. Korisnici su sudjelovali na radionici “I ja radim i doprinosim”, roditelji i voditelji na kreativnoj radionici, a večer je bila rezervirana za zabavu uz ples i pjesmu. Treći dan je održana Skupština Saveza na kojoj je sudjelovala predsjednica Udruge kao delegat. Vikend je bio pun događanja, druženja, izmjene iskustava i upoznavanja novih prijatelja.

25443005_1344313545680713_642629914119190237_n

25551865_1344314209013980_6759313245448880190_n