Građanska akcija “Bezbrižni i sigurni”

U tijeku je građanska akcija “Bezbrižni i sigurni” koja je odobrena za financiranje putem natječaja “Naš doprinos zajednici” Regionalne zaklade za lokalni razvoj Zamah sa 13.000,00 kuna, akcija se provodi od 15.03.2017. do 15.07.2017. Kroz akciju se uklonila stara, dotrajala ograde i zamijenila novom. Još nam predstoji izraditi i postaviti ulazna vrata kako bi se osigurao siguran boravak članova Udruge u dvorištu naše kuće. Akcija se provodi u suradnji sa Srednjom školom “Ivan Seljanec” Križevci tako što su učenici kroz stručnu praksu uz vodstvo mentora odradili većinu posla, a križevačka firma Metal-servis će donirati uslugu izrade ulaznih vrata (naplatiti će samo materijal). U provedbu akcije uključili su se i roditelji, korisnici i volonteri.
Voditeljica akcije je naša zaposlenica Martina Benjak.
Opći cilj akcije je doprinijeti poboljšanju kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama u lokalnoj zajednici